Kehonhuolto tuolilla & hengitysohjaus

10,00  ( sis. alv 24% )


SEURAAVA tulossa syksyllä. Tuntuuko kehosi kankealta ja jäsenet raskailta? Kaipaatko oloosi enemmän keveyttä ja energiaa? Haluatko oppia itse helpottamaan hengityksesi haasteita?

Kehonhuollossa tehdään yksinkertaiset liikesarjat, joilla elvytät sekä kehoa että mieltä. Kuulet ensin Hoitava Hengitys- menetelmän perusteista ja opit vagushermoa aktivoivan hengitysharjoituksen, jolla mm. syvennät ja rauhoitat hengitystäsi.

Lue tarkemmat tiedot alta ja ilmoittaudu mukaan lisäämällä tuote ostoskoriin ja maksa osallistumismaksu kassalla.

Ajankohta: Keskiviikko 28.6.  kello 13.00 – 14.00

Tämän tunnin jälkeen olosi on rento, virkistynyt ja levollinen.

Kehonhuolto: Saat helpotettua kehon kireyksiä lempeillä ja helpoilla liikesarjoilla. Kehonhuollon päätavoitteena on rento ja liikkuvampi keho ja rauhallinen virkistynyt olo. Hengityskin on helpompaa rennossa kehossa. Kaikki tehdään tuolilla istuen. Osassa liikesarjoista on vaikutteita tuolijoogasta.

Hengitysohjaus: Saat esittely Hoitava Hengitys-menetelmän perusteista ja ohjauksen hengitysharjoitukseen, joka syventää ja rauhoittaa hengitystä

Syvemmän hengityksen myötä pallea aktivoituu ja vahvistuu ja pallean läpi kulkeva vagushermo saa stimulaatiota ja näin koko elimistösi alkaa palautua ja rauhoittua. Ohjaan harjoituksen niin, että voit tehdä sen lempeästi omia tuntemuksiasi kuunnellen. 

Voit osallistua tähän tapahtumaan Facebookissa tai Zoomissa. Molemmissa saa tallenteet kuukauden ajaksi käyttöösi.

Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu ja saat heti sähköpostiisi ohjeet ja linkin Facebook-ryhmään / Zoomiin.

Jos tarvitset apua esimerkiksi tilaamisessa tai Zoomin käytössä, niin autan mielelläni. Laita viestiä tanja@senioritsemppari.fi

Ohjaajanasi on Senioritsemppari Tanja. Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni. Kokemusta ikääntyneiden liikkumisesta ja liikuttamisesta on kertynyt lähihoitajana vanhustyössäkin ja sen vuoksi varsinkin nautin etsiä luovia tapoja liikkua silloinkin, kun liikkumis- ja toimintakyvyssä on jo jotain haasteita. Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.
Hengityksen rooli omassa hyvinvoinnissa on ollut merkityksellinen jo pitkään ja kiinnostuin Hoitava Hengitys menetelmästä, kun se näytti tarjoavan avaramman näkökulman hengitykseen ja siihen liittyviin haasteisiin. Kävin ensin päivän kurssilla ja jatkoin ohjaajakoulutukseen, koska janosin enemmän tietoa ja ymmärrystä aiheesta.

Kehonhuolto tuolilla & hengitysohjaus
10,00  ( sis. alv 24% )
Scroll to Top