Live-jumpat, seisten ( 2 x 30 min )


Nämä Live-jumpat on jo pidetty.

Seuraavat Live-jumpat tulossa kesäkuussa.

Pysy siis kuulolla!

 

Osasto:

Live-jumpat

TIISTAINA       2.5.  kello 13.00 / JALKOJEN LIHASKUNTO
sekä
TORSTAINA   4.5.  kello 13.00 / TASAPAINON HALLINTA

⭐️ Liikutaan noin 30 min / kerta.
⭐️ Kummassakin oma sisältö.
⭐️ Reippailua, lihaskuntoa ja liikkuvuutta.
⭐️ Helppoa jumppaa kehonpainolla. 
⭐️ Toteutus Facebook-ryhmässä + Zoomissa.
⭐️ Live-tallenteet jäävät Facebook ryhmään 1 kk ajaksi.
⭐️ Zoomissa osallistujille laitan tallenteet kotisivujen jäsenalueelle.
⭐️ Jumppien jälkeen aikaa myös mahdollisille kysymyksille ja keskustelulle.

Ilmoittaudu mukaan!

LISÄTIETOJA Live-jumpasta.

1. JUMPAN TARKEMPI SISÄLTÖ
Lämmitellään, tehdään lihaskuntoharjoituksia, liikkuvuusharjoituksia ja venytellään. Joissain liikkeissä käytetään apuna tuolia ja seinää.

2. KENELLE JUMPPA SOPII?
Jumpat sopivat kaikille, jotka pystyvät liikkumaan seisten. Liikutaan rauhallisesti, helppoja ”perusliikkeitä” ja silti keholle sopivasti haastetta antaen. Jumpan aikana ohjaan myös haastavampia / helpompia liikevaihtoehtoja.

3. MITEN LIVE KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?
Lähetän osallistujille linkin yhteiseen Facebook-ryhmään, jossa järjestän livet. Ryhmässä on vain muita jumppaan osallistujia. Liven aikana osallistujat näkevät minut – minä en näe osallistujia, joten ohjaan yleisellä tasolla. Tallenteet ovat vapaasti käytössäsi ryhmässä 1kk ajan.

4. VOIKO MAKSAA MUULLA TAVALLA KUIN VERKKOKAUPAN MAKSUILLA?
Jos ei halua maksaa verkkokaupan maksuvaihtoehdoilla, niin voi myös ilmoittautua suoraan minulle myös sähköpostitse ja laitan osallistumisesta laskun. Kun lasku on maksettu, se on vahvistus osallistumisesta. 

Ohjaajanasi on Senioritsemppari Tanja. Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni. Kokemusta ikääntyneiden liikkumisesta ja liikuttamisesta on kertynyt lähihoitajana vanhustyössäkin ja sen vuoksi varsinkin nautin etsiä luovia tapoja liikkua silloinkin, kun liikkumis- ja toimintakyvyssä on jo jotain haasteita. Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.

Scroll to Top