TUOLIJUMPAT / kuukausiryhmä

10,00  ( sis. alv 24% )


Onko sanonta ”vanhuus ei tule yksin” alkanut tuntua liiankin tutulta? Luita kolottelee ja jalkoja heikottaa?

 

Älä tyydy huonontuvaan kuntoon ja vaivoihin vain ikääntymisen kylkeen kuuluvina välttämättöminä pahoina, vaan tule mukaan TUOLIJUMPPIIN virkistymään ja vahvistumaan!

 

Joka viikko uusi livejumppa + tallenteet.

 

Lue lisää alta.

 


KUUKAUSIRYHMÄN TUOLIJUMPAT
MAANANTAISIN kello 10.00

⭐️ Helposti seurattavia jumppia
⭐️ Facebook-ryhmässä / Zoomissa
⭐️ Ohjatut livejumpat + tallenteet
⭐️ Kesto noin 30 min / kerta

Livejumpat ovat maanantaisin kello 10.00. Jumpat alkoivat 14.8. ja siitä lähtien ”tallennekirjastoon” on kertynyt viikottain uusi jumppa. Kaikki jumppien tallenteet ovat käytössä maksetun kuukauden loppuun.

Kuukausiryhmän jakso on kuukauden alusta loppuun ellei toisin ilmoiteta. Voit olla mukana kuukausi kerrallaan. ”Jäsenyys” ei uusiudu automaattisesti. Seuraavan jakson ilmoittautumismaksun voi suorittaa ennen kuluvan kuukausijakson vaihtumista.

Alta näet koko syyskauden jumppien teemat.

Livejumpat jatkuvat viikottain joulukuun 18. päivään asti. Marras – joulukuussa panostetaan lihaskunnon vahvistamiseen. Joulun välipäivinä 25.12. tulee elvyttävä jumppa tallenteena avuksi jouluruokien sulatteluun.  

Elo-syyskuu
Lokakuu

Monissa arkisissa askareissa ja tilanteissa tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Riittävästi voimaa lihaksissa, liikkuvuutta nivelissä sekä tasapainoa ja koordinaatiota. Liikkumalla säännöllisesti pysyt paremmassa kunnossa ja kaikki arjen tekemiset ovat kevyempiä. Liikunta vaikuttaa vahvasti myös mieleemme ja toimii sekä ennaltaehkäisevänä että hoitavana elementtinä mielenkin hyvinvoinnissa. 

Nämä tuolijumpat sopivat sinulle, joka haluat

Liikkua mukavasti kotona

Olla energisempi

 Voida paremmin

Jaksaa enemmän

Ikääntyä iloisemmin

Tuolijumppa on tehokas ja turvallinen tapa kuntoilla. Omassa kodissa etäyhteydellä jumppaan osallistuminen on yhtä tehokasta kuin perinteisetkin kasvotusten ohjatut jumpat. 

Etäliikunnan isona plussana on helppous ja vaivattomuus, kun voit liikkua omassa kodissa ja kuukausiryhmässä varsinaisen jumpan lisäksi saat vielä jumpata tallenteidenkin mukana silloin, kun sinulle sopii.

Lisää tuolijumpat painikkeesta ostoskoriin, maksa maksu kassalla ja olet mukana!

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

1. JUMPPIEN SISÄLLÖT
Lämmitellään, tehdään lihaskuntoharjoituksia, liikkuvuusharjoituksia ja venytellään. Useimmiten jumpataan kehonpainolla ja käytetään myös käsipainoja, täytettyjä vesipulloja tai jumppakuminauhaa vastuksena lihaskuntoliikkeissä.

2. KENELLE JUMPAT SOPIVAT?
Kaikille, jotka syystä tai toisesta kaipaavat matalan kynnyksen liikuntaa ja pystyvät liikuttamaan kehoaan tuolilla istuen. Kaikki liikkeet tehdään tuolilla. Liikutaan helppoja ”perusliikkeitä” ja silti keholle sopivasti haastetta antaen. 

3. MITEN VOIN OSALLISTUA JUMPPIIN?
Kun olet maksanut maksun, niin saat tilausvahvistuksessa linkit Facebook-ryhmään ja Zoomiin. Voit osallistua livejumppiin Facebook-ryhmässä tai Zoomissa. Facebookissa tallenteet jäävät ryhmään ja ne näkee myös kotisivujeni jäsenalueelta, jonne laitan ne 24 tunnin kuluessa liveohjauksesta.

4. VOIKO MAKSAA MUULLA TAVALLA KUIN VERKKOKAUPAN MAKSUILLA?
Jos et halua maksaa verkkokaupan maksuvaihtoehdoilla, niin voit myös ilmoittautua suoraan minulle alla olevalla lomakkeella ja laitan sinulle osallistumisesta laskun. Kun lasku on maksettu, se on vahvistus osallistumisesta ja lähetän sinulle tarvittavat tiedot osallistumista varten. 

Mahdolliset lisäkysymykset voi myös lähettää alla olevalla lomakkeella.


Jos epäröit sopiiko tuolijumppani ja ohjaustyylini sinulle tai voiko tuolijumpalla todella pysyä kunnossa, niin tervetuloa tutustumaan MAKSUTTOMAAN tuolijumppa-ryhmääni Facebookissa. Ryhmässä on edellisten tuolijumppien tallenteet, joiden tahdissa saa vapaasti jumpata.

Seuraava jumppalive on siellä PERJANTAINA 29.12 . 2023 kello 13.00. Laita liittymispyyntö ryhmään, jos haluat mukaan.

TAVATAAN TUOLIJUMPPIEN PARISSA!

Ohjaajanasi on Senioritsemppari Tanja. Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni.

Liikunnanohjausta olen opiskellut Eerikkilän urheiluopistossa kaksi vuotta. Ensin soveltavaa liikunnanohjausta hoitoalalle suunnatussa täydennyskoulutuksessa ( 2015 ) sekä liikunnan ammattitutkinnon ( 2016 ).

Kokemusta ikääntyneiden liikkumisesta ja liikuttamisesta on kertynyt lähihoitajana vanhustyössäkin ja sen vuoksi varsinkin nautin etsiä luovia tapoja liikkua silloinkin, kun liikkumis- ja toimintakyvyssä on jo jotain haasteita. Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.

TUOLIJUMPAT / kuukausiryhmä
10,00  ( sis. alv 24% )
Scroll to Top