TUOLIJUMPAT / kuukausiryhmä

10,00  ( sis. alv 24% )


Tule mukaan helppoihin TUOLIJUMPPIIN virkistymään ja vahvistumaan!

 

Tuolijumppa on tehokas ja turvallinen liikuntamuoto ja sopii hyvin kaikille matalankynnyksen liikuntaa kaipaaville.

 

Lue lisää alta!

 


SÄÄNNÖLLINEN LIIKUNTA TEKEE HYVÄÄ

Tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ihan kaikissa arkisissa askareissa ja tilanteissa. Riittävästi voimaa lihaksissa, liikkuvuutta nivelissä sekä tasapainoa ja koordinaatiota. 

Liikkumalla säännöllisesti kaikki arjen tekemiset ovat kevyempiä ja varsin monta jumia ja kolotustakin pystyt helpottamaan liikunnan avulla. 

Liikunta on tutkitusti hyväksi myös mielenkin hyvinvoinnille sekä ennaltaehkäisten että hoitaen mieltämme.

TUOLIJUMPPIEN KUUKAUSIRYHMÄSSÄ

ETÄJUMPAT MAANANTAISIN
kello 10.00 – 10.30 

⭐️ Helppoja ja monipuolisia

⭐️ Ammattilaisen suunnittelemia

⭐️ Facebookissa / Zoomissa

⭐️ UUTTA: kaksi 10 minuutin minituolijumppaa / kuukausi.

Jumppatallenteita on yli 40 kpl vapaassa käytössäsi ja uusia tulee viikottain.

MIKSI VALITSISIT ETÄJUMPAN?

Etäliikunnan paras puoli on sen helppous ja vaivattomuus. Voit harrastaa liikuntaa omassa kodissasi eikä tarvitse lähteä minnekään; saat jumpat kotiisi toimitettuna.

Etäjumpat ovat ihan yhtä tehokkaita kuin perinteisetkin kasvotusten ohjatut jumpat. 

MONIPUOLISIA JUMPPATEEMOJA

Kuukausiryhmässä tuolijumppien teemoina on esimerkiksi reippailua, liikkuvuutta, tasapainon hallintaa tai lihaskuntoa kehonpainolla / käsipainolla / kahvakuulalla / kuminauhalla. 

Ohjaan aina huomioimaan oman kuntosi ja tekemään omaan tahtiisi sekä vaihtoehtoisia liikkeitä mahdollisuuksien mukaan. 

Voit itse valita kuinka usein ja millä tehoilla jumppaat. Voit etäjumpan lisäksi jumpata tallenteilta silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Tai käyttää pelkästään vain tallenteita.

Alla loppukevään jumppien sekä tallenteiden teemat. Jumpat jatkuvat 3.6. asti, jolloin ohjaan vielä  tuolijoogan KESÄBONUKSENA.

KUUKAUSIRYHMÄN JAKSOT

Kuukausiryhmässä yksi jakso on aina kuukauden alusta loppuun ellei toisin mainita. Voit olla mukana kuukausi kerrallaan tai hankkia kerralla useamman jakson.

”Jäsenyys” ei uusiudu automaattisesti. Voit tulla mukaan myös kesken jakson – hinta on aina sama ( ellei toisin mainita ). Saat heti kaikki tallenteet käyttöösi kotisivujeni jäsenalueella verkkokaupan maksun jälkeen ja Facebook- ryhmässä, kun olet liittynyt sinne.

HUOM!

Jos et halua maksaa verkkokaupan maksuvaihtoehdoilla, niin ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella ja saat laskun sähköpostiisi. Kun lasku on maksettu, lähetän sinulle tarvittavat tiedot osallistumista varten. 

Mahdolliset lisäkysymykset voit lähettää myös alla olevalla lomakkeella. 


Lämpimästi tervetuloa mukaan tsemppaaviin ja iloisiin tuolijumppiini!

Ohjaajanasi on Senioritsemppari Tanja. Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni.

Liikunnanohjausta olen opiskellut Eerikkilän urheiluopistossa kaksi vuotta. Ensin soveltavaa liikunnanohjausta hoitoalalle suunnatussa täydennyskoulutuksessa ( 2015 ) sekä liikunnan ammattitutkinnon ( 2016 ).

Kokemusta ikääntyneiden liikkumisesta ja liikuttamisesta on kertynyt lähihoitajana vanhustyössäkin ja sen vuoksi varsinkin nautin etsiä luovia tapoja liikkua silloinkin, kun liikkumis- ja toimintakyvyssä on jo jotain haasteita. Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.

TUOLIJUMPAT / kuukausiryhmä
10,00  ( sis. alv 24% )
Scroll to Top