VAHVISTU – Seniorin lihaskuntotreenit

65,00  ( sis. alv 24% )


Tehokkaat ja helpot harjoitukset sinulle, joka haluat saada voimaa kehoosi kotona treenaten.

 

10 viikon jaksossa viikottaiset livetreenit sekä minitreenitallenteet.  Saat kaikkiin materiaaleihin ikuisen pääsyn eli voit jatkaa treeniä omatoimisesti jakson jälkeen.

 

Lue alta lisätiedot, tule mukaan ja VAHVISTU!

Osasto:

VAHVISTU
Seniorin lihaskuntotreenit 

10 VIIKON JAKSO ALKAEN 11.9. 

LIVE-TREENIT 10 kpl
Maanantaisin klo 11.00 – 11.30.

MINITREENI-TALLENNE 10 kpl
Torstaisin ( noin 15 min. ) 

turn, right, only-910020.jpg Helppoja ja tehokkaita treenejä

turn, right, only-910020.jpg Liikutaan seisten ja tuoli apuna

turn, right, only-910020.jpg Välineenä käsipaino / kahvakuula

turn, right, only-910020.jpg Toteutus Zoomissa ( helppoa! )

turn, right, only-910020.jpg Saat pysyvän pääsyn kaikkiin jakson live- sekä minitreeni-tallenteisiin ( yhteensä 20 kpl )

Eli 10 viikon jakson jälkeen voit jatkaa omatoimista treenausta monipuolisilta tallenteilta. 

VAHVISTU – Seniorin lihaskuntotreenit sopivat sinulle, jos

Haluat olla vahvempi

Haluat parantaa tasapainoasi

Liikut turvallisesti seisten

Sinulla on aiempaa kokemusta lihaskuntoharjoittelusta

Ja nautit siitä! 

Lisätietoja VAHVISTU – seniorin lihaskuntotreeneistä

1. TREENIT
Aloitetaan 10 viikon jakso rauhallisesti koko kehoa vahvistaen ja lisätään hiljalleen tehoja viikkojen edetessä. Tehdään tehokkaita lihaskuntoa ja tasapainoa vahvistavia harjoituksia käsipainon, kahvakuulan tai muun vastaavan kanssa. 

Pärjäät alkuun hyvin yhdelläkin painolla, mutta jatkossa on hyvä olla muutama eri painoinen paino, niin voit ottaa esimerkiksi jalkojen lihaksia vahvistavissa liikkeissä painavamman käyttöön. Aluksi aina lämmitellään ja lopuksi tehdään lyhyet venyttelyt. Osa liikkeistä tehdään kokonaan seisten, osa tuolilla tai tuolia apuna käyttäen. Saat infokirjeessä apuja sopivien painojen hankintaan.

2. TREENIT SOPIVAT
Vahvistusta kaipaaville seniori-ikäisille tai muillekin helppoa ja yksinkertaista, mutta silti tehokasta treeniä tarvitseville. Vaikka harjoitukset ovat helppoja niin, jotta pystyt osallistumaan etänä järjestettäviin treeneihin täyspainoisesti, niin sinulla on hyvä olla jonkun verran kokemusta lihaskuntoharjoittelusta. Ohjaan kyllä liikkeitä tehdessä aina oikeita asentoja ja mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota liikkeissä tai otteissa.

3. MINITREENITALLENTEET
Tehokkaita muutaman liikkeen treenejä, joita voit tehdä silloin, kun ei ole aikaa pitempään treeniin tai muusta syystä haluat tehdä lyhyemmän harjoituksen. Tallenteilla on lyhyet lämmittelyt & täsmävenyttelyt ja välissä noin 10 minuutin treeni.

4. LIVETREENIT
Zoomissa, johon saat linkin tilausvahvistuksessa. Zoom-yhteys onnistuu, kun sinulla on kännykkä, tietokone tai tabletti. Pääset helposti vain linkkiä klikkaamalla osallistumaan treeneihin reaaliajassa. Liittyminen onnistuu erillisellä Zoom-sovelluksella tai selaimella. Autan tarvittaessa Zoomiin liittyvissä asioissa. Jos et jostain syystä pääse live-treeniin, kun se on, voit tehdä treenin tallenteelta. Sekä live- että minitreeni-tallenteet laitan kotisivujeni jäsenalueelle, jonne saat automaattisesti pääsyn, kun hankit nämä treenit. Pääsy tallenteisiin on sinulla pysyvästi, joten voi jatkaa treenausta omatoimisesti 10 viikon jakson jälkeen.

5. MAKSUTAVAT
Kaikki Suomessa toimivat verkkomaksutavat. 

Alla olevalla lomakkeella voit laittaa minulle mahdolliset kysymykset, joihin et ole saanut vastausta.


TREENIEN TEEMAT

Harjoitukset ovat suunniteltuja niin, että viikon teemakohteiden lisäksi liikkeet harjoittavat useimmiten koko kehon lihaksia sekä tasapainoa ja liikkuvuutta. 

Viikko 1: Koko keho

Viikko 2: Koko keho

Viikko 3: Jalat & Alavartalo

Viikko 4: Selkä & Vatsa

Viikko 5: Kädet & Ylävartalo

Viikko 6: Koko keho & tasapaino

Viikko 7: Jalat & Alavartalo

Viikko 8: Selkä & Vatsa

Viikko 9: Kädet & Ylävartalo

Viikko 10: Koko keho & Tasapaino

Ohjaajanasi on Senioritsemppari Tanja. Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni.

Liikunnanohjausta olen opiskellut Eerikkilän urheiluopistossa kaksi vuotta. Ensin soveltavaa liikunnanohjausta hoitoalalle suunnatussa täydennyskoulutuksessa ( 2015 ) sekä liikunnan ammattitutkinnon ( 2016 ).

Kokemusta ikääntyneiden liikkumisesta ja liikuttamisesta on kertynyt lähihoitajana vanhustyössäkin ja sen vuoksi varsinkin nautin etsiä luovia tapoja liikkua silloinkin, kun liikkumis- ja toimintakyvyssä on jo jotain haasteita. Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.

VAHVISTU – Seniorin lihaskuntotreenit
65,00  ( sis. alv 24% )
Scroll to Top