Aamupäivän virkistys

4,90  ( sis. alv 24% )


Tuntuuko kehosi kankealta ja jäsenet raskailta? Kaipaatko oloosi enemmän keveyttä ja energiaa?

Tule mukaan Aamupäivän virkistykseen ja jatka päivääsi energisenä ja rentoutuneena.

Tehdään sekä kehoa että mieltä virkistävä tuolijumppa ja loppuun rentouttava hengitysharjoitus.

Ilmoittaudu mukaan lisäämällä tuote ostoskoriin ja maksa osallistumismaksu kassalla. Lisätiedot alla.

Ajankohta: Keskiviikko 8.11.  kello 10.00 – 10.45

Tehdään tuolilla kehoa ja erityisesti selkärankaa monipuolisesti liikuttavia ja vetreyttäviä harjoituksia. Kesto noin 40 min.

Kaikki liikkeet ovat helppoja seurata ja sopivat eri kuntotasoisille liikkujille. Voit liikkua oman kuntosi ja liikkuvuutesi mukaisesti.

Lopuksi tehdään rentouttava hengitysharjoitus, joka syventää ja rauhoittaa hengitystä sekä vaikuttaa rentouttavasti sekä kehoon että mieleen. Kesto noin 5 min.

Liikunnan ja hengitysharjoituksen seurauksena verenkierto, hapensaanti, ruuansulatus ja aineenvaihdunta tehostuvat ja olosi on sekä virkistynyt että levollinen.

Voit osallistua Aamupäivän virkistykseen Facebookissa tai Zoomissa. Tallenteeseen saat pysyvän pääsyn automaattisesti, kun olet maksanut osallistumismaksun.

Maksun jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, jossa on linkki Facebook-ryhmään / Zoomiin. Lisäohjeita tulossa lähempänä ajankohtaa.

Jos tarvitset apua esimerkiksi tilaamisessa tai Zoomin käytössä, niin autan mielelläni. Laita viestiä tanja@senioritsemppari.fi 

Ohjaajanasi on Senioritsemppari Tanja. Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni.

Liikunnanohjausta olen opiskellut Eerikkilän urheiluopistossa kaksi vuotta. Ensin soveltavaa liikunnanohjausta hoitoalalle suunnatussa täydennyskoulutuksessa ( 2015 ) sekä liikunnan ammattitutkinnon ( 2016 ).

Kokemusta ikääntyneiden liikkumisesta ja liikuttamisesta on kertynyt lähihoitajana vanhustyössäkin ja sen vuoksi varsinkin nautin etsiä luovia tapoja liikkua silloinkin, kun liikkumis- ja toimintakyvyssä on jo jotain haasteita. Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.

Hengityksen rooli omassa hyvinvoinnissa on ollut merkityksellinen jo pitkään. Olen kouluttautunut Hoitava Hengitysohjaajaksi ja hyödynnän niitä oppeja omassa arjessani sekä ohjauksissani.

Aamupäivän virkistys
4,90  ( sis. alv 24% )
Scroll to Top