Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä ja rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Senioritsemppari / Tanja Hulkko ( y-tunnus 2188349-8 )
Osoite: Myyraksen Jalavatie 4, 01400 Vantaa
Puhelin: 0505445797
Sähköposti: tanja@senioritsemppari.fi
Kotisivut: www.senioritsemppari.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötiedot tallentuvat tallentuvat Senioritsempparin sivuston käyttäjätietoihin ja niitä käsitellään asiakkaan suostumuksella asiakasuhteiden ja -palvelun hoitamiseen, markkinointiin sekä tilastointiin liittyen. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttämisen edellämainittuihin tarkoituksiin sekä pyytää henkilötietojensa poistamista rekisteristä.

Rekisterin tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan Senioritsempparin sivustolta tilaus- ja yhteydenottolomakkeelta, uutiskirjeen tai muulta tilauslomakkeelta, yhteydenotolla puhelimitse tai sähköpostilla sekä muussa yhteydessä, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Tietojen luovuttaminen
Tietoja käytetään vain Senioritsempparin asiakasuhteiden ja -palvelun hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä EU:N talousalueen ulkopuolelle. Uutiskirjeiden lähettämiseen käytetään ActiveCampaign sähköpostimarkkinoinnin palvelua. ActiveCampaign-palveluun siirtyy rekisteröityneistä käyttäjistä nimet ja sähköpostiosoite.

Tietojen säilytys
Tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Laskutus- ja maksutietoja säilytetään kirjanpitoa varten. Tarpeettomaksi käyneet tiedot hävitetään asianmukaisesti sekä pyydettäessä.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteri sijaitsee vain sähköisenä rekisteripitäjän käyttäjätunnuksella ja salasanalla suojatussa tietojärjestelmässä. Rekisteriä käsittelee vain rekisterinpitäjä sekä pakottavan tarpeen vaatiessa luottamuksellinen ammattihenkilö esimerkiksi tietojärjestelmän häiriötilanteessa.

Tarkastusoikeus ja tietojen poisto
Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakasrekisteriin tallennetut tiedot sekä pyytää tietojensa poistoa. Tietopyyntö sekä poistopyyntö osoitetaan rekisterinpitäjä Tanja Hulkolle. Yhteystiedot löytyvät selosteen alusta.

Scroll to Top