VAHVISTU – treenikokeilu

VAHVISTU – Seniorin lihaskuntotreenit ovat helppoja ja tehokkaita harjoituksia, joilla  vahvistat lihaksiasi, tasapainoasi ja parannat liikkuvuuttasi.

Harjoitukset tehdään käsipainon, kahvakuulan tai muun vastaavan kanssa seisten ja istuen. Voit tehdä harjoitukset aina omaan kuntoosi sopien, kun valitset itsellesi sopivan painon ja teet liikkeet omaan tahtiisi. Ja otat aina tarvittaessa tukea tasapainon hallintaan.

Kun vanhenemme, lihakset alkavat hiljalleen heikentyä. Se voi johtaa ihan arkisten tekemisten hankaloitumiseen ja kasvattaa myös riskiä tapaturmiin, esimerkiksi kaatumisiin. Jos siis emme tee mitään lihaskuntomme eteen.

Tilaa ilmaiseksi VAHVISTU – treenien ensimmäisen viikon treenivideot: 30 minuutin +  15 minuutin harjoitukset.

Saat sähköpostiisi heti ohjeet, mistä löydät treenit ja miten niihin kannattaa valmistautua. Kokeilu ei velvoita sinua mihinkään – voit vapaasti kokeilla ja jatkossakin käyttää maksutta näitä kahta treeniä.

Treeni-iloa!

Terv. Senioritsemppari Tanja

Jos kokeiltuasi VAHVISTU – treenejä pidät niistä ja haluat jatkaa lihaskunnon ja tasapainon vahvistamista monipuolisilla harjoituksilla, niin tutustu VAHVISTU – Seniorin lihaskuntotreenien koko 10 viikon jaksoon.

Siinä avautuu 10 viikon ajan aina viikottain uudella teemalla kaksi treeniä; 30 minuutin tallenne syksyn aikana pidetyistä livetreeneistä ja 15 minuutin minitreeni.

10 viikon jakson  hinta on 50€ ( sis alv. 24% ) ja kaikki treenit jäävät pysyvästi käyttöösi. Eli voit aina uudestaan palata tekemään niitä. Ja valinnanvaraa riittää, kun treenejä tulee jakson aikana yhteensä 20kpl. 

Ohjaajanasi on Senioritsemppari Tanja. Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni.

Liikunnanohjausta olen opiskellut Eerikkilän urheiluopistossa kaksi vuotta. Ensin soveltavaa liikunnanohjausta hoitoalalle suunnatussa täydennyskoulutuksessa ( 2015 ) sekä liikunnan ammattitutkinnon ( 2016 ).

Kokemusta ikääntyneiden liikkumisesta ja liikuttamisesta on kertynyt lähihoitajana vanhustyössäkin ja sen vuoksi varsinkin nautin etsiä luovia tapoja liikkua silloinkin, kun liikkumis- ja toimintakyvyssä on jo jotain haasteita. Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.

Scroll to Top