Liikunnanohjaus

70,00  ( sis. alv 24% )


Liikunnaohjaus etänä tuo liikunnan kotiin tai sinne, missä sille on tarvetta. Ohjausten lähtökohtana on aina ihmisen sen hetkiset voimavarat ja niihin sopiva liikunta.

 

Liiku mukavasti siellä missä olet!

Liikunnanohjaus sisältää

💠 60 min ohjaustapaaminen etäyhteydellä sovitulla sisällöllä ( mahdollista myös sopia esim. 2 x 30 min / viikko ).

💠 Ennen ensimmäistä ohjausta maksuton 30 min alkukartoitus ja tulevien ohjausten suunnittelu.

Ohjauskerta voi olla esimerkiksi tuolijumppaa, lihaskuntoharjoittelua, kehonhuoltoa. Saat liikunnan sisällön myös kirjallisina ohjeina, niin voit toteuttaa myös omatoimisesti.

Sovimme ohjausten sisällöt yhdessä alkukartoituksen yhteydessä. Tarvittaessa voin antaa myös hengitysohjausta samassa yhteydessä. Tarkempaan hengitysohjaukseen kannattaa varata oma aikansa.

Autan myös tarvittaessa etäyhteyksien kanssa.

Varaa maksuton kartoituspuhelu, niin katsotaan miten voin olla avuksi tanja@senioritsemppari.fi tai 0505445797


Liikunnanohjaajasi, Senioritsemppari Tanja.

Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni. Kokemusta ikääntyneiden liikkumisesta ja liikuttamisesta on kertynyt lähihoitajana vanhustyössäkin ja sen vuoksi varsinkin nautin etsiä luovia tapoja liikkua silloinkin, kun liikkumis- ja toimintakyvyssä on jo jotain haasteita. Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.


 

LiikunnanohjausLiikunnanohjaus
70,00  ( sis. alv 24% )
Scroll to Top