Liikunnanohjaus

70,00  ( sis. alv 24% )

Liikunnanohjaus sisältää

💠 60 min ohjaustapaaminen etäyhteydellä sovitulla sisällöllä.

💠 Ennen ensimmäistä ohjausta maksuton 30 min alkukartoitus ja tulevien ohjausten suunnittelu.

Ohjauskerta voi olla esimerkiksi tuolijumppaa, lihaskuntoharjoittelua, kehonhuoltoa.

Ajanvaraukset ja lisätiedot: tanja@senioritsemppari.fi tai 0505445797

Osasto:

Tarvitsetko tsemppausta liikkumiseen, kun motivaatio on kadoksissa? Tai kenties iäkäs läheisesi tarvitsee säännöllistä liikuntaa kotonaan, että pysyy nykyisessä kunnossa? Onko teillä joku porukka joka kaipaisi yhteisiä jumppatuokioita?

Liikunnaohjaus etänä tuo liikunnan kotiin tai sinne, missä sille on tarvetta eikä tarvitse välittää etäisyyksistä tai lähteä jonnekin liikkumaan. Ohjausten lähtökohtana on aina ihmisen sen hetkiset voimavarat ja niihin sopiva liikunta. Sovimme ohjausten sisällöt yhdessä alkukartoituksen yhteydessä.

 


Liikunnanohjaajasi, Senioritsemppari Tanja.

Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni. Kokemusta ikääntyneiden liikkumisesta ja liikuttamisesta on kertynyt lähihoitajana vanhustyössäkin ja sen vuoksi varsinkin nautin etsiä luovia tapoja liikkua silloinkin, kun liikkumis- ja toimintakyvyssä on jo jotain haasteita. Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.

 

Täältä voit lukea lisää taustastani.