Liikunnanohjaus

70,00  ( sis. alv 24% )


Kaipaatko yksilöllisiä jumppaohjeita tai uutta tsemppiä liikkumiseesi? Liikunnaohjaus etänä tuo liikunnan kotiisi. Ohjausten lähtökohtana on oma tilanteesi ja siihen sopiva kotiliikunta.

 

Liikunnanohjaus sisältää

💠  2 x 30 minuutin etäohjausta / viikko.

💠  Maksuton 30 min alkukartoitus ja tulevien ohjausten suunnittelu ennen ensimmäistä ohjauskertaa.

Ohjauskerrat voivat olla esimerkiksi tuolijumppaa, lihaskuntoharjoittelua, tasapainoharjoituksia, kehonhuoltoa tai vaikka vuodejumppaakin.

Liikunnan sisällön saa myös kirjallisina ohjeina, niin voi toteuttaa niitä omatoimisesti ohjausten jälkeen. Pitempiä ohjausjaksoja varten ota yhteys sähköpostitse.

Tarvittaessa annan myös hengitysohjausta, mutta tarkempaan hengitysohjaukseen ja kartoitukseen kannattaa varata oma aikansa.

Autan etäyhteyksien kanssa, jos se on tarpeen.

Varaa maksuton kartoitus, niin katsotaan miten voin olla avuksi tanja@senioritsemppari.fi

Ohjaajanasi on Senioritsemppari Tanja. Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni.

Liikunnanohjausta olen opiskellut Eerikkilän urheiluopistossa kaksi vuotta. Ensin soveltavaa liikunnanohjausta hoitoalalle suunnatussa täydennyskoulutuksessa ( 2015 ) sekä liikunnan ammattitutkinnon ( 2016 ). Hoitava Hengitys ohjaaksi opiskelin vuonna 2021.

Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.

Liikunnanohjaus
70,00  ( sis. alv 24% )
Scroll to Top