VAHVISTU – treenikokeilu

0,00  ( sis. alv 24% )


Tilaa tästä ilmaiseksi VAHVISTU – treenikokeilu.

 

Saat VAHVISTU – Seniorin lihaskuntotreenien yhden viikon treenivideot: 30 minuutin + 15 minuutin lihaskuntoharjoitukset. Tarvitset vain käsipainon, kahvakuulan tai vastavaan painon ja tuolin.

 

HUOM! Nyt uudet treenivideot kokeilussa! Lue lisää alta.

 

VAHVISTU – Seniorin lihaskuntotreenit ovat helppoja ja tehokkaita harjoituksia, joilla  vahvistat lihaksiasi, tasapainoasi ja parannat liikkuvuuttasi.

Harjoitukset tehdään käsipainon, kahvakuulan tai muun vastaavan kanssa seisten ja istuen. Voit tehdä harjoitukset aina omaan kuntoosi sopien, kun valitset itsellesi sopivan painon ja teet liikkeet omaan tahtiisi. Ja otat aina tarvittaessa tukea tasapainon hallintaan.

Kun vanhenemme, lihakset alkavat hiljalleen heikentyä. Se voi johtaa ihan arkisten tekemisten hankaloitumiseen ja kasvattaa myös riskiä tapaturmiin, esimerkiksi kaatumisiin. Jos siis emme tee mitään lihaskuntomme eteen.

Saat sähköpostiisi ohjeet, mistä löydät treenit ja miten niihin kannattaa valmistautua. Kokeilu ei velvoita sinua mihinkään – voit vapaasti kokeilla ja jatkossakin käyttää maksutta näitä kahta treeniä.

Treeni-iloa!

Lisää VAHVISTU – treenikokeilu painikkeesta ostoskoriin ja mene kassan kautta – saat tilausvahvistuksessa treenien osoitteen.

VAHVISTU – Seniorin lihaskuntotreenit sopivat sinulle, jos

Haluat olla vahvempi

Haluat parantaa tasapainoasi

Liikut turvallisesti seisten

Sinulla on aiempaa kokemusta lihaskuntoharjoittelusta

Ja nautit siitä! 

Jos kokeiltuasi VAHVISTU – treenejä pidät niistä ja haluat jatkaa lihaskunnon ja tasapainon vahvistamista monipuolisilla harjoituksilla, niin tutustu VAHVISTU – Seniorin lihaskuntotreenien 7 viikon jaksoon.

Siinä avautuu 7 viikon ajan viikottain  kaksi treeniä uudella teemalla; 30 minuutin tallenne syksyn aikana pidetyistä livetreeneistä ja 15 minuutin minitreeni.

7 viikon jakson  hinta on 35€ ( sis alv. 24% ) ja kaikki treenit jäävät pysyvästi käyttöösi. Eli voit aina uudestaan palata tekemään niitä. Ja valinnanvaraa riittää, kun erilaisia treenejä tulee jakson aikana yhteensä 14 kpl. 

Ohjaajanasi on Senioritsemppari Tanja. Ikääntyneiden liikunnanohjaus on ollut ammattinani vuodesta 2016, kun aloitin Senioritsempparin toiminnan ja yhdistin liikunnanohjauksen sekä hoitajan osaamiseni.

Liikunnanohjausta olen opiskellut Eerikkilän urheiluopistossa kaksi vuotta. Ensin soveltavaa liikunnanohjausta hoitoalalle suunnatussa täydennyskoulutuksessa ( 2015 ) sekä liikunnan ammattitutkinnon ( 2016 ).

Kokemusta ikääntyneiden liikkumisesta ja liikuttamisesta on kertynyt lähihoitajana vanhustyössäkin ja sen vuoksi varsinkin nautin etsiä luovia tapoja liikkua silloinkin, kun liikkumis- ja toimintakyvyssä on jo jotain haasteita. Olen lempeä, napakka ja innostava tsemppari ja kannustan iloitsemaan kaikenlaisesta pienestäkin liikkumisesta.

VAHVISTU – treenikokeilu
0,00  ( sis. alv 24% )
Scroll to Top