Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot / Senioritsemppari
Senioritsemppari (y-tunnus 2188349-8) myy verkkokaupassaan liikunta- ja hengitysohjausta etäpalveluna, osallistumisia online-liikuntaan tai muihin tilaisuuksiin, videotallenteita jumpista sekä muuta digitaalista sisältöä. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/


Maksutavat
Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Toimitukset ja palautukset
Verkkokaupasta tilattuja ja maksettuja digitaalisia tuotteita, joiden sisältö on välittömästi asiakkaan käytettävissä, ei voi palauttaa. Tuotteilla, joiden sisällön asiakas saa käyttöönsä asteittain, on ostohetkestä alkaen 14 vuorokauden palautusoikeus. Verkkokaupan kassalla asiakas voi lukea tilaus- ja toimitusehdot ja maksamalla tilauksen asiakas hyväksyy ne.
Maksetut ja varatut liikunnan- ja hengitysohjausajat ovat sitovia ja ne tulee perua viimeistään 24h ennen sovittua ajankohtaa. Maksu palautetaan silloin kokonaisuudessaan. Peruuttamattomista ajoista palautetaan 50% summasta. Myös ajanvarauksen muutos tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa.

Reklamaatiot
Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava, että tilatut verkkokurssit tai muut digitaaliset tuotteet toimivat ja reklamoitava verkkokauppaa ( tanja@senioritsemppari.fi ), jos havaitsee niissä jotain toimimattomuutta tai virheitä luvattuun sisältöön nähden. Liikunta- tai hengitysohjausreklamaatiot osoitetaan myös tanja@senioritsemppari.fi

Scroll to Top