Hengitysohjaus – 2 kpl

140,00  ( sis. alv 24% )

Hengitysohjaus sisältää

💠 Kirjalliset materiaalit oppimisen tueksi sähköpostitse / postitse.

💠 2 x 60 min ohjaustapaamiset etäyhteydellä sovituin välein esimerkiksi 1 – 3 viikkoa.

Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi hengityksesi nykytilanteen ja keskeisimmät haasteet. Perehdytän sinulle Hoitava Hengitys menetelmän tärkeimmät periaatteet ja keinot miten lähdet korjaamaan eli normalisoimaan hengitystäsi.

Toisessa tapaamisessa arvioidaan hengitystilanteesi edistymistä ja pureudutaan mahdollisiin esiin tulleisiin haasteisiin ja suunnitellaan jatkoa.

Tarvittaessa voimme sopia lisäohjauksista. Hengitysohjaus pohjautuu Hoitava Hengitys HB® menetelmään.

Ajanvaraukset ja lisätiedot: tanja@senioritsemppari.fi tai 0505445797

Osasto:

Hengitysohjauksessa opit keinot, joilla voit itse korjata hengityksesi häiriöitä ja vapautua pysyvästi hengityksen haasteista.

Esimerkiksi tukkoinen nenä, yskä, hengästyneisyys, hengenahdistus, astma, kuorsaus, uniapnea.

Hengitys voi olla häiriintynyt niin, ettemme edes tiedosta sitä ja silti kärsimme sen seurauksista. Rytmihäiriöt, ahdistus, unihäiriöt ja vaikkapa paniikkihäiriö voivat olla myös seurausta häiriintyneestä hengityksestä ja niihin on mahdollista saada helpotusta hengitystä korjaamalla. Edellä mainitut voivat myös edesauttaa hengityksen häiriintymistä ja seuraa kierre, joka ruokkii itseään.

Hengityksen normalisoiminen ei ole vaikeaa, vaan se onnistuu helpoilla harjoituksilla ja arkihengityksen huonoja tapoja korjaamalla.


Hengitysohjaajasi , Senioritsemppari Tanja.

Pitkän vanhustyön kokemuksen myötä olen huomannut, että hengityksen erilaiset häiriöt ovat hyvin yleisiä ja ne jäävät oikeastaan melko lailla huomiotta. Hengitysohjausta ei juuri tarjota ja sille olisi kyllä suuri tarve.

Hengityksen rooli omassakin hyvinvoinnissa on ollut merkityksellinen jo pitkään ja kiinnostuin Hoitava Hengitys menetelmästä, kun se näytti tarjoavan avaramman näkökulman hengitykseen ja siihen liittyviin haasteisiin. Kävin ensin päivän kurssilla ja jatkoin ohjaajakoulutukseen, koska janosin enemmän tietoa ja ymmärrystä aiheesta.

 

 

Täältä voit lukea lisää taustastani.