Hengitysohjaus

140,00  ( sis. alv 24% )


Olisiko jo sinun aikasi päästä eroon seuraavista vaivoista?

 

Tukkoinen nenä, yskä, hengästyneisyys, hengenahdistus, astma, kuorsaus, uniapnea.

 

Nämä ja monet muut häiriintyneeseen hengitykseen kytköksissä olevat vaivoja on mahdollista helpottaa Hoitava Hengitys-menetelmän avulla. Ja tämän pystyt tekemään itse, kun opit menetelmän keinot. Lue lisää alta ja ota yhteyttä, niin pääset aloittamaan oman toipumismatkasi.

 

Hengitys voi olla häiriintynyt niin, ettemme edes tiedosta sitä ja silti kärsimme sen seurauksista. 

Hengitykseen suoraan yhteydessä olevien oireiden: ( esimerkiksi hengenahdistus, tukkoinen nenä, krooninen yskänärsytys ja hengityssairaudet ) lisäksi hengityksen häiriön seurauksia voivat olla esimerkiksi rytmihäiriöitä, ahdistusta, unihäiriötä ja vaikkapa paniikkihäiriö. Ja niihin on mahdollista saada helpotusta hengitystä korjaamalla. Edellä mainitut voivat myös edesauttaa hengityksen häiriintymistä ja seuraa kierre, joka ruokkii itseään.

Hengityksen normalisoiminen ei ole vaikeaa, vaan se onnistuu helpoilla harjoituksilla ja arkihengityksen huonoja tapoja korjaamalla. Mikä vapauden tunne siitä seuraakaan, kun voi itse omatoimisesti hoitaa oireitaan ja huomata konkreettisesti niiden vaikutukset. 

Hengitysohjaus sisältää

💠 Kirjalliset materiaalit oppimisen tueksi sähköpostitse / postitse.

💠 2 x 60 min ohjaustapaamiset etäyhteydellä sovituin välein esimerkiksi 1 – 3 viikkoa.

Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi hengityksesi nykytilanteen ja keskeisimmät haasteet. Perehdytän sinulle Hoitava Hengitys menetelmän tärkeimmät periaatteet ja keinot miten lähdet korjaamaan eli normalisoimaan hengitystäsi.

Toisessa tapaamisessa arvioidaan hengitystilanteesi edistymistä ja pureudutaan mahdollisiin esiin tulleisiin haasteisiin ja suunnitellaan jatkoa.

Hengitysohjaus pohjautuu Hoitava Hengitys HB® menetelmään.

Hengitysohjauksessa opit keinot, joilla voit itse korjata hengityksesi häiriöitä ja vapautua pysyvästi hengityksen haasteista. Kun olet oppinut menetelmän, sinulla on loppuelämän tämä työkalu käytössäsi. Lue blogista, miksi hengitysohjaus on tarpeellista ⬇️⬇️⬇️

Miksi hengitysohjaus on tarpeellista?

Ajanvaraukset ja lisätiedot: tanja@senioritsemppari.fi tai 0505445797


 

Hengitysohjaajasi
Senioritsemppari Tanja.

Pitkän vanhustyön kokemuksen myötä olen huomannut, että hengityksen erilaiset häiriöt ovat hyvin yleisiä ja hengitysohjausta ei juuri tarjota, vaikka sille olisi kyllä suuri tarve. Ja miten hyödyllistä olisi hoitaa hengitystään jo ennaltaehkäisevästikin ennen kuin siinä edes on selviä häiriöitä. 

Hengityksen rooli omassa hyvinvoinnissa on ollut merkityksellinen jo pitkään ja kiinnostuin Hoitava Hengitys menetelmästä, kun se näytti tarjoavan avaramman näkökulman hengitykseen ja siihen liittyviin haasteisiin. Kävin ensin päivän kurssilla ja jatkoin ohjaajakoulutukseen, koska janosin enemmän tietoa ja ymmärrystä aiheesta.

Hengitysohjaus
140,00  ( sis. alv 24% )
Scroll to Top